سیمیلار وب (Similar Web) چیست؟ معرفی جایگزین الکسا

سیمیلار وب (Similar Web) چیست؟ معرفی جایگزین الکسا

در این مقاله می خوانید:

منابع ترافیکی سایت رقبا به طور کلی به چندین قسمت سایت های ارجاع دهنده، تعداد ترافیک از شبکه های اجتماعی، و کلمه کلیدی های برتر و … تقسیم می شود. در این مقاله به طور کامل با سایت سیمیلار وب (SimilarWeb)، چگونگی استفاده از آن و مزایای آن آشنا می شویم.

سایت سیمیلار وب یک ابزار تحلیل وب سایت است که برای بررسی ترافیک وب سایت ها، مقایسه رقبا، تحلیل بازار وب، بررسی عملکرد وب سایت ها و موارد دیگر استفاده می شود. Similar Web از مجموعه داده های خود و از طریق الگوریتم های خود به تحلیل داده های وب سایت ها می پردازد و بر اساس همین الگوریتم ها، وب سایت ها را رتبه بندی می کند.

آمازون مالک وب سایت الکسا در حالی آن را بازنشست کرد که ۲۵ سال از آغاز فعالیت آن می گذشت و در این سال ها توانسته خدماتی را در قالب رتبه بندی وب سایت های جهان براساس معیارهای مختلف و با توجه به اطلاعات دریافتی از برخی شرکای خود در حوزه اینترنت به کاربران ارائه دهد. ما در ادامه می خواهیم سرویسی جایگزین و نزدیک به الکسا یعنی سیمیلار وب را معرفی کنیم. با کلیک اول همراه باشید.

معرفی سایت سیمیلار وب

SimilarWeb با استفاده از الگوریتم های خود، ترافیک وب سایت ها را بررسی می کند و اطلاعاتی را در مورد بازدیدکنندگان، صفحات بازدید شده، مدت زمان بازدید، نوع دستگاه و مرورگر استفاده شده و … جمع آوری می کند. این ابزار به کاربران خود امکان مقایسه وب سایت ها با رقبا و همچنین بررسی عملکرد وب سایت ها در بازار را نیز فراهم می کند. از دیگر امکانات سایت Similar Web می توان به تحلیل کلمات کلیدی استفاده شده در وب سایت ها، بررسی ترافیک وب سایت ها در کشورهای مختلف و همچنین بررسی ترافیک وب سایت ها در دسته بندی های مختلف اشاره کرد.

با توجه به اینکه SimilarWeb یک ابزار تحلیل وب سایت است، بسیاری از شرکت ها و وب سایت ها از این سایت برای بررسی عملکرد خود استفاده می کنند. همچنین دانشجویان و پژوهش گران نیز از این سایت برای بررسی تحولات وب سایت ها و بازار وب استفاده می کنند.

می توان گفت که سیمیلار وب یک ابزار قدرتمند برای بررسی عملکرد وب سایت ها و تحولات بازار وب است که با استفاده از الگوریتم های خود، اطلاعات دقیقی را در مورد ترافیک وب سایت ها و بازار وب جمع آوری می کند و بر اساس همین اطلاعات، به سایت ها سه رتبه مختلف اختصاص می دهد.

یکی از فاکتورهای مهمی که در بهبود وضعیت سئو سایت و بهبود رونق کسب و کارهای آنلاین تاثیر زیادی دارد، بررسی میزان ترافیک سایت و تعداد بازدید کنندگان است. برای بررسی و تحلیل تعداد بازدید کنندگان، چگونگی رفتار کاربران و … نرم افزارهای تخصصی ویژه ای وجود دارد. یکی از بهترین ابزارهای تخصصی برای بررسی میزان کل بازدید کنندگان و SimilarWeb است.

این وب سایت به شما اجازه می دهد که منابع ترافیکی رقبا را ببینید و از تعداد بازدید کل سایت خود نیز در بازه های مختلف مطلع شوید. منابع ترافیکی سایت رقبا به طور کلی به چندین قسمت سایت های ارجاع دهنده، تعداد ترافیک از شبکه های اجتماعی، و کلمه کلیدی های برتر و … تقسیم می شود. در این مقاله به طور کامل با سایت سیمیلار وب، چگونگی استفاده از آن و مزایای آن آشنا می شویم.

معرفی سایت Similar Web

مزایای استفاده از سایت SimilarWeb چیست؟

با وجود این که استفاده از سایت ها و ابزارهای آنالیز سایت ممکن است نتایج دقیق و صحیحی نداشته باشد. اما استفاده از سایت Similar Web امکان مشاهده و بررسی منابع ترافیکی رقبا را به شما می دهد. این ابزار قدرتمند با وجود این که ممکن است نتایجی 100 درصد دقیق نمایش دهد. اما این ابزار برای هر فرد سئو کار یا تولید کننده محتوا بسیار ضروری و لازم است.

علاوه بر این، می توانید در کم ترین زمان و سریع رقبای حوزه کاری تان را بشناسید و هدفمند تر شروع به تولید محتوا و آنالیز سئوی سایتتان کنید. یکی از فواید استفاده از سایت Similar Web به دست آوردن حجم بازار رقبای حوزه کاریتان است. در واقع با این ابزار می توانید استراتژی هدفمند، صحیح و دقیقی برای کسب و کار آنلاین خود برنامه ریزی کنید. این ابزار در مقایسه با سایر ابزار آنالیز سایت، امکان مشاهده و آنالیز جزئیات دقیق تری را در اختیار شما قرار می دهد.

برای مثال می توانید به صورت دقیق منابع ارجاعی مهم بین رقبا (Referrals)، در صنعت و حوزه کاری تان را بشناسید. با به دست آوردن این منابع و روش هایی که رقبا با استفاده از آن ها کسب و کارشان رونق پیدا کرده، به صورت هدفمند و دقیق تر می توانید شروع به راه اندازی کمپین تبلیغاتی کنید.

برای شروع استفاده از این ابزار می توانید با ثبت نام اکانتی برای سایت خود، کار آنالیز را شروع کنید. اما در صورتی که از نسخه Similar Pro استفاده کنید و این سرویس را ارتقا دهید، می توانید آنالیزهای دقیقی از موارد زیر به دست آورید:

  1. نحوه توزیع دستگاه های مورد استفاده توسط کاربران
  2. برخی از اطلاعات کاربران
  3. میزان ترافیکی که از شبکه های اجتماعی به دست آورده اید.

در مجموع، مزایای استفاده از رتبه بندی SimilarWeb به شرح زیر هستند.

  • درک بهتر از ترافیک وب سایت: سیمیلار وب به شما کمک می کند تا منش ترافیک وب سایت خود، کانال های بازاریابی موثر و عملکرد وب سایت خود در مقایسه با رقبا را درک کنید.
  • شناسایی فرصت های جدید: این ابزار می تواند به شما در شناسایی وب سایت ها و پلتفرم هایی که می توانید از آن ها برای جذب ترافیک بیشتر و افزایش سهم بازار خود استفاده کنید، کمک کند.
  • تجزیه و تحلیل رقبا: همچنین به شما امکان می دهد تا عملکرد وب سایت رقبای خود را بررسی کنید، نقاط قوت و ضعف آن ها را شناسایی کنید و استراتژی های بازاریابی خود را بهبود ببخشید.

در مجموع، SimilarWeb ابزاری ارزشمند برای تجزیه و تحلیل ترافیک وب سایت و درک بهتر عملکرد وب سایت شما و رقبایتان است. با این حال، مهم است که از محدودیت های آن آگاه باشید و از آن در کنار سایر ابزارهای تجزیه و تحلیل وب استفاده کنید.

محدودیت های استفاده از رتبه بندی SimilarWeb

سیمیلار وب، دارای محدودیت هایی نیز هست که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  • دقت: سیمیلار وب از برآورد برای محاسبه ترافیک وب سایت استفاده می کند و ممکن است همیشه دقیق نباشد.
  • پوشش: این ابزار ممکن است تمام وب سایت ها را پوشش ندهد، به خصوص وب سایت های جدید یا کوچک.
  • تفکیک داده ها: همچنین ممکن است جزئیات کافی در مورد منابع ترافیک و رفتار کاربر ارائه ندهد.
  • تاخیر در رتبه دهی: این سایت تنها هر ماه، یک بار به وب سایت ها رتبه اختصاص می دهد.
افزایش بازدید سایت
افزایش ترافیک سایت
اگر قصد دارید بازدید سایت خود را به صورت هدفمند افزایش داده و روی جایگاه سایت تاثیر مثبت بگذارید، ابزار افزایش بازدید سایت کلیک اول بهترین انتخاب برای شماست.

رتبه دهی به سایت ها توسط سیمیلار وب

SimilarWeb ابزاری محبوب برای تجزیه و تحلیل ترافیک وب سایت است که به شما امکان می دهد درک عمیقی در مورد عملکرد وب سایت خود و رقبایتان به دست آورید. Similar Web از طریق جمع آوری داده های ترافیک از منابع مختلف، از جمله تجزیه و تحلیل مرورگر، افزونه های مرورگر و ابزارهای شخص ثالث، رتبه بندی وب سایت ها را ارائه می دهد. سیمیلار وب از الگوریتم های اختصاصی برای رتبه بندی وب سایت ها بر اساس معیارهای مختلف، از جمله ترافیک وب، سهم بازار، تعامل کاربران و منابع ارجاع استفاده می کند.

برخی از معیارهای کلیدی رتبه بندی این ابزار عبارتند از:

  • ترافیک کل: تعداد کل بازدیدکنندگان منحصر به فردی که در یک دوره زمانی مشخص از وب سایت بازدید می کنند.
  • سهم بازار: سهم ترافیک وب سایت در یک دسته یا صنعت خاص.
  • میانگین زمان صرف شده در صفحه: مدت زمانی که کاربران به طور متوسط ​​در هر صفحه از وب سایت سپری می کنند.
  • نرخ پرش: درصدی از بازدیدکنندگانی که فقط یک صفحه را مشاهده می کنند و سپس از وب سایت خارج می شوند.
  • منابع ارجاع (یک لینک ها): وب سایت ها و پلتفرم هایی که کاربران را به وب سایت شما هدایت می کنند.

هرچقدر که سایت شما در بتواند ترافیک بیشتری به دست آورده و در معیارهای ذکر شده موفق تر عمل کند، رتبه بهتری در سیمیلار وب به دست می آورد.

انواع رنک در سیمیلار وب

سیمیلار وب، به هر وب سایت سه رتبه مختلف اختصاص می دهد:

  • رتبه جهانی (Global Rank): این معیار نشان می دهد که وب سایت شما در میان تمام وب سایت های جهان در چه رتبه ای قرار دارد. رتبه بندی جهانی بر اساس ترافیک کل وب سایت شما محاسبه می شود. هر چه رتبه بندی جهانی شما کمتر باشد، ترافیک سایت شما بیشتر است و عملکرد بهتری دارید.
  • رتبه کشوری (Country Rank): این معیار نشان می دهد که وب سایت شما در میان تمام وب سایت های یک کشور خاص در چه رتبه ای قرار دارد. رتبه بندی کشوری برای تجزیه و تحلیل ترافیک سایت شما در بازارهای خاص مفید است.
  • رتبه دسته بندی (Category Rank): این معیار نشان می دهد که وب سایت شما در میان تمام وب سایت های یک دسته بندی یا صنعت خاص در چه رتبه ای قرار دارد. رتبه بندی دسته ای برای مقایسه عملکرد سایت شما با رقبای مستقیم خود مفید است.

این اطلاعات می توانند برای تحلیل های بازار و بررسی رقابت در فضای دیجیتال بسیار مفید باشند. همچنین، رتبه بندی صنعتی به دامنه هایی در همان صنعت که سایت مورد تحلیل قرار دارد، اختصاص دارد. این اطلاعات کمک می کنند تا شرکت ها و تحلیل گران بازار، درک بهتری از جایگاه خود در مقایسه با رقبا داشته باشند.

رتبه جهانی

رتبه جهانی، معیاری است برای ارزیابی ترافیک و محبوبیت وب سایت ها در سطح جهانی به شمار می رود. این رتبه بندی بر اساس تعداد بازدیدکنندگان منحصر بفرد ماهانه و تعداد بازدیدهای صفحه در ترافیک وب دسکتاپ و موبایل محاسبه می شود. هرچه مجموع این دو عدد بیشتر باشد، رتبه سایت بهتر خواهد بود.

رتبه کشوری

رتبه کشوری، به دامنه هایی از کشوری که بیشترین ترافیک را به سایت مورد تحلیل ارسال می کنند، اختصاص دارد. این رتبه بندی بر اساس بیشترین مجموع بازدیدکنندگان منحصر بفرد ماهانه و تعداد بازدیدها از صفحات وب سایت است. برای مثال، اگر یک وب سایت در آلمان بیشترین ترافیک را داشته باشد، رتبه کشور آن برای آلمان محاسبه می شود.

رتبه دسته بندی

رتبه دسته بندی در ابزار سیمیلار وب، نشان دهنده جایگاه یک وب سایت در دسته بندی خاص خود است. این شاخص به کاربران اجازه می دهد تا درک بهتری از عملکرد وب سایت خود در مقایسه با رقبا داشته باشند. استفاده از Category Rank می تواند برای تعیین استراتژی های بازاریابی و بهبود سئو مفید باشد، زیرا این اطلاعات می توانند نشان دهنده میزان موفقیت تاکتیک های فعلی باشند و همچنین نقاط ضعفی را که نیاز به توجه دارند، آشکار سازند. Category Rank یکی از معیارهای کلیدی در ارزیابی عملکرد آنلاین و تعیین جایگاه رقابتی یک وب سایت است.

رتبه دهی به سایت ها توسط سیمیلار وب

نکاتی در مورد رتبه بندی SimilarWeb

  • رتبه بندی سیمیلار وب فقط برآورد است و ممکن است همیشه دقیق نباشد.
  • مهم است که رتبه بندی خود را در طول زمان رصد کنید و به دنبال روندها باشید.
  • علاوه بر رتبه بندی، به سایر معیارهای این ابزار، مانند ترافیک، تعامل و منابع ارجاع نیز توجه کنید.
  • می توانید از این ابزار برای مقایسه عملکرد وب سایت خود با رقبایتان استفاده کنید.
  • این رتبه تنها هر یک ماه یک بار بروز رسانی می شود.

SimilarWeb ابزاری ارزشمند برای تجزیه و تحلیل ترافیک وب سایت و درک بهتر عملکرد وب سایت شما و رقبایتان است. با درک رتبه بندی سیمیلار وب و سایر معیارها، می توانید استراتژی های بازاریابی و سئوی خود را بهبود ببخشید و ترافیک بیشتری را به وب سایت خود جذب کنید.

ویژگی های کلیدی ابزار Similar Web

بررسی و استفاده از آمار و ارقامی که سایت به شما می دهد، زمانی مفید خواهد بود که تازه کسب و کاری را شروع کرده اید. چون به صورت دقیق به شما نشان می دهد که در حال حاضر نسبت به رقبا چه جایگاهی دارید؟ تا به صورت دقیق تر و هدفمندتر شروع به تهیه و تدوین تقویم محتوا و استراتژی محتوا کنید. از مهم ترین ویژگی هایی که این ابزار در اختیار سئو کاران و کارشناسان تولید محتوا قرار می دهد، عبارتند از:

تعداد کل بازدید از سایت

این قسمت امکان مشاهده و تحلیل میزان بازدید تقریبی یک سایت در یک ماه گذشته را نشان می دهد. همچنین می توانید Trend Line بازدید سایت را در 6 ماه گذشته نیز ببینید. اطلاعات این قسمت برای اندازه گیری میزان ترافیک بین سایت ها کاملا دقیق است. علاوه بر این، می توانید ببینید که سایت های دیگر ماهانه چه تعداد بازدیدی دارند؟

برای بررسی دو سایت یا یک سایت با سایت خودتان آمار دو سایت به صورت همزمان نمایش داده می شود تا بهتر و دقیق تر بتوانید تحلیل کنید. طبیعی است سایتی که تعداد بازدید بالاتر و بیشتری دارد، سابقه کاری بالاتر و بیشتری توسط کارمندان بیشتر دارد. اما سایتی که بازدید کم تری دارد، احتمالا یک سایت نوپا و تازه کار است.

میانگین بازدید از سایت در یک دوره مشخص

میانگین بازدید از یک وب سایت در طول یک دوره مشخص، یکی از معیارهای کلیدی برای سنجش عملکرد و جذابیت محتوای آن وب سایت است. این آمار به مدیران وب سایت ها کمک می کند تا درک بهتری از رفتار کاربران و میزان تعامل آن ها با محتوای ارائه شده داشته باشند.  ابزار سیمیلار وب می توانند اطلاعات دقیقی در مورد تعداد بازدیدها، مدت زمان حضور کاربران در سایت، نرخ پرش، و صفحات پربازدید ارائه دهند.

میزان بازدید هر صفحه

در دنیای دیجیتال امروز، داشتن آگاهی از میزان بازدید صفحات وب سایت اهمیت بسیاری دارد. این اطلاعات به مدیران وب سایت ها کمک می کند تا درک بهتری از عملکرد محتوای خود داشته باشند و استراتژی های بازاریابی خود را بهینه سازی کنند. SimilarWeb می تواند اطلاعات ارزشمندی در مورد ترافیک وب سایت ارائه دهد. این ابزار از منابع مختلفی برای جمع آوری داده ها استفاده می کند، از جمله خزنده های وب، ISP ها و افزونه های مرورگر. با استفاده از این اطلاعات، می توانید صفحاتی که بیشترین بازدید را دارند شناسایی کرده و بر روی بهبود محتوا و تجربه کاربری تمرکز کنید. این امر به نوبه خود می تواند به افزایش مشارکت کاربران و تبدیل آن ها به مشتریان وفادار منجر شود.

ویژگی های کلیدی ابزار Similar Web

نرخ پرش سایت

یکی از بهترین معیارهایی که وب سایت سیمیلار وب در اختیار شما قرار می دهد، نرخ پرش (Bounce Rate) است. برای مثال در صورتی که گزینه Bounce Rate عدد بالایی را برای وب سایت رقبا نشان دهد، می تواند جای امید باشد تا بتوانید سریع تر پیشرفت کنید. به طور کلی، نرخ پرش نشان دهنده میزان موفقیت شما برای افزایش مدت زمان نگه داشتن کاربران و مخاطبان در وب سایت است.

هر چه میزان نرخ پرش کم تر باشد، نشان دهنده موفقیت بیشتر برای جذب مخاطبان در مدت زمان بیشتری در سایت است. برای بررسی این ویژگی های سایتتان، کافی است وارد سایت Similar Web شده، سپس URL سایتتان را در قسمت جستجو بنویسید و بانس ریت سایت خود را مشاهده کنید.

علاوه بر این، می توانید از طریق راه اندازی یک Bookmarket سفارشی یا نصب افزونه SimilarWeb کلیه دیتاهایی که سیمیلار وب ارائه می دهد را برای سایت مورد نظرتان مشاهده کنید. این روش زمانی کاربردی و مفید است که سئو کار هستید و قصد دارید تعداد زیاد یا چندین سایت را تجزیه و تحلیل کنید.

بیشتر بخوانید: بانس ریت (Bounce Rare) چیست؟ راه های کاهش نرخ پرش سایت

منابع ترافیک سایت

یکی از مهم ترین قسمت های سایت سیمیلار وب، نمودار Traffic Sources است. با استفاده از این نمودار به صورد عینی و کاملا واضح می توانید، مشاهده کنید که چند درصد از ورودی و بازدید از سایت شما از چه کانال هایی بوده است؟ شناخت فاکتورهای نمایش داده شده در این نمودار در تهیه و اجرای بازاریابی محتوایی تاثیر زیادی دارد.

برای مثال در صورتی که کسب و کارتان را راه اندازی کرده اید. همچنین اگر به تازگی اقدام به فعالیت و انجام پروژه سئو سایت یا تولید محتوای آن را بر عهده گرفتید، باید به موارد مهمی توجه کنید. یکی از بهترین روش های ارتقاء سایت، راه اندازی وبلاگ و انتشار محتوا در آن است. برای ارتقا وب سایت باید بررسی کنید که چه نوع محتوایی، چه محتوای، چه عناوینی، برای فضای کاری شما عملکرد و تاثیر بهتری داشته است.

علاوه بر این، یکی از مزیت های بررسی نمودار ترافیک سایت، این است که می توانید از روش ها و گزینه هایی که رقبا استفاده نکرده اند، استفاده کنید. حتی در برخی موارد تمرکز خود را بیشتر روی این موارد قرار دهید. ویژگی ها و فاکتورهای نمایش داده شده در نمودار به شرح زیر است:

ترافیک به صورت مستقیم (Direct)

ترافیک به صورت مستقیم یا ترافیک مستقیم، اصطلاحی است که در زمینه بازاریابی دیجیتال و تحلیل داده های وب به کار می رود و به بازدیدهایی اشاره دارد که بدون واسطه ی موتور جستجو یا پیوندهای خارجی به وب سایتی وارد می شوند. این نوع ورودی ها معمولا نشان دهنده ی آشنایی کاربران با برند یا آدرس وب سایت هستند، زیرا کاربران آدرس وب سایت را به صورت دستی وارد می کنند یا از طریق نشانک های ذخیره شده در مرورگر خود به آن دسترسی پیدا می کنند. ترافیک مستقیم می تواند شامل بازدیدهایی باشد که از طریق تایپ مستقیم URL یا استفاده از نشانک ها، ورودی هایی از ایمیل های غیرقابل ردیابی، برنامه های مشتریان یا حتی تایپ URL در برنامه های پیام رسان صورت گیرد.

این نوع ترافیک در ابزارهای تحلیلی مانند سیمیلار وب به عنوان ترافیکی شناخته می شود که منبع ورودی آن قابل شناسایی نیست و به همین دلیل به عنوان مستقیم طبقه بندی می شود.

در مقابل، ترافیک غیرمستقیم شامل بازدیدهایی است که از طریق منابع دیگر مانند پیوندهایی از سایت های دیگر، شبکه های اجتماعی، تبلیغات یا جستجو در موتورهای جستجو به دست می آیند. شناخت این تفاوت ها برای بهینه سازی استراتژی های بازاریابی دیجیتال و تحلیل دقیق تر داده های وب اهمیت دارد.

ترافیک از طریق ارجاع (Referrals)

ترافیک ارجاعی به بازدیدکنندگانی اشاره دارد که از طریق لینک های موجود در سایت های دیگر به وب سایت شما هدایت می شوند. این نوع ترافیک می تواند از منابع مختلفی مانند شبکه های اجتماعی، دایرکتوری های آنلاین، وبلاگ ها یا حتی انجمن های گفتگو ناشی شود. افزایش ترافیک ارجاعی می تواند به بهبود دیده شدن وب سایت در نتایج جستجو کمک کند و همچنین می تواند به اعتبار و شهرت آنلاین کسب و کار شما بیفزاید.

برای افزایش ترافیک ارجاعی، می توانید وب سایت خود را در دایرکتوری های معتبر ثبت کنید، محتوای جذابی تولید کنید که دیگران به آن لینک دهند، و در شبکه های اجتماعی فعال باشید. همچنین، انتشار پست های مهمان در وب سایت های دیگر و ایجاد ارتباطات استراتژیک با سایت های مرتبط می تواند به افزایش ترافیک ارجاعی کمک کند.

بیشتر بخوانید: تاثیر تکنیک پست مهمان در بهینه سازی سایت

این گزینه از نمودار نشان دهنده تعداد بازدید کاربرانی است که از طریق سایت های دیگر، یا کلیک کردن روی لینک مورد نظر وارد سایت یا صفحه ای خاص شده اند. یکی از مزیت های این گزینه امکان بررسی کردن تعداد بازدیدهای یک صفحه خاص از سایت یا صفحه فرود است.

قسمت ارجاعات دارای دو داده مهم زیر هستند:

سایت های برتر مراجعه کننده

در این قسمت 5 سایت که میزان بیشتری ارجاع دهنده بیشتری داشتند، را نمایش می دهد. این قسمت شامل درصد ترافیکی که از هر دریافت کننده (هر سایت) دریافت کرده اید را هم نشان می دهد. در صورتی که در حوزه بازاریابی محتوا (Content Marketing) فعالیت می کنید، استفاده از این قسمت برای تعیین استراتژی محتوا به شما کمک زیادی می کند.

در این قسمت می توانید بهترین روش برای پیدا کردن فرصت هایی ویژه برای لینک سازی های معتبر و موثر و حتی شرکای بالقوه را پیدا کنید. از طریق این گزینه می توانید پست های مهمان را هم مشاهده و میزان تاثیر آن ها را بررسی کنید.

سایت های برتر مقصد (Top Destination Sites)

این گزینه نیز اطلاعات بسیار خوبی را در اختیار شما قرار می دهد. گزینه Top Referring Sites نشان دهنده این است که بازدید کنندگان از کجا وارد سایتتان شده اند. گزینه Top Destination Sites نیز نشان دهنده نحوه خارج شدن کاربران از وب سایت شماست.

به کمک این دو گزینه، می توانید سایت های مشابه یا سایت های رقبا را بررسی و تجزیه و تحلیل کنید تا اقدامات بهتری را برای رشد ساییتان پیاده سازی کنید.

ترافیک از طریق جستجو (Search)

این قسمت نشان دهنده تعداد بازدیدهایی که کاربران با دیدن لینک سایت یا عنوان سایت شما وارد سایت شده اند. با بررسی این قسمت می توانید متوجه شوید که کاربران با دیدن چه عنوانی یا چه متا تگی به سایت شما جذب شده اند. طبق بررسی های انجام شده تاکنون گوگل 57 درصد از ترافیک سایت ها را تشکیل می دهد. در واقع این بخش جزو مهم ترین قسمت ها برای تجزیه و تحلیل رقبای حوزه کاری محسوب می شود.

یکی از بهترین گزینه های این قسمت این است که 5 کلمه کلیدی برتر در جستجو را نیز نشان می دهد. هم کلمات کلیدی از جستجوی های ارگانیک (SEO) و هم جستجوی پولی (SEM). علاوه بر این، در صورتی که کلمات کلیدی مورد نظرتان را در Google قرار دهید، می توانید از این قسمت بررسی و مشاهده کنید که کدام محتوا برای آن ها رتبه بندی شده است. سپس با استفاده از گزینه Skyscraper Technik میزان ترافیک جستجو را هم مشاهده کنید.

ترافیک از شبکه های اجتماعی (Social Media)

بسیاری از کسب و کارها از طریق قرار دادن لینک سایتشان در قسمت پروفایل، امکان کلیک کردن برای علاقه مندان یا مخاطبان را فراهم می کنند. علاوه بر این، در صورتی که تعداد فالوورها زیاد باشد، کاربران به صورت مستقیم و از طریق کلیک کردن روی لینکی که در استوری قرار دارند، وارد سایت می شوند.

این بخش جزو مهم ترین و بزرگ ترین منابع ترافیکی محسوب می شوند. با استفاده از این گزینه حتی تعداد ترافیک از شبکه های اجتماعی که ورودی و عملکرد بیشتری برای شما داشته است را هم نشان می دهد. با استفاده از این گزینه می توانید برای فعالیت بیشتر در شبکه های اجتماعی، بهترین پلتفرم تاثیر گذار را انتخاب کنید.

افزایش بازدید سایت
ترافیک سایت از شبکه های اجتماعی
اگر قصد دارید بازدید سوشال سایت خود را افزایش داده و روی سیگنال های سایت تاثیر بگذارید، ابزار افزایش ترافیک شبکه های اجتماعی کلیک اول بهترین انتخاب برای شماست.

از طریق کلیک کردن روی لینک موجود در ایمیل

بسیاری از کسب و کارها از طریق ارسال ایمیل تبلیغاتی (Email Marketing) مخاطبین هدف را جذب می کنند. هدف از این کار این است که مخاطبان و کاربران به صورت مستقیم و بدون اتلاف وقت برای جستجو، وارد صفحه مورد نظر یا صفحه اصلی وب سایت شوند.

بیشتر بخوانید: ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی چیست؟

از طریق تبلیغات نمایشی (Display Advertising)

یکی از روش های منحصر به فرد و تاثیر گذار در افزایش بازدید از سایت، افزایش فروش و … برگزاری کمپین تبلیغاتی است. در این روش، تبلیغات از طریق طراحی پوستر و قرار دادن لینک صفحه مورد نظر روی پوستر در سایت های پر بازدید صورت می گیرد. در این قسمت از نمودار نیز می توانید تعداد کاربرانی که از این طریق وارد سایت شده اند را مشاهده کنید.

یکی از مزیت های این گزینه از نمودار این است که می توانید بررسی کنید آیا کمپین تبلیغاتی یا تبلیغات نمایشی شما عملکرد خوبی داشته است یا خیر؟

به طور کلی این قسمت، بهترین سایت های ناشر، و بهترین شبکه های تبلیغاتی که برای نمایش تبلیغات پولی و PPC (Pay Per Click) استفاده می شود را به شما معرفی می کند. با این روش اگر قصد استفاده مجدد از این روش بازاریابی را داشته باشید، سراغ بهترین سایت منتخب می روید.

منابع ترافیک سایت

نسخه های SimilarWeb و امکانات هر کدام

SimilarWeb ابزاری قدرتمند برای تجزیه و تحلیل ترافیک وب سایت است که به شما امکان می دهد بینش عمیقی در مورد عملکرد وب سایت خود و رقبایتان به دست آورید. این ابزار در دو نسخه اصلی ارائه می شود:

نسخه رایگان

سیمیلار وب در حالت عادی رایگان بوده و خدمات زیر را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهد:

  • دسترسی به آمار ترافیک کل وب سایت: این نسخه تعداد کل بازدیدکنندگان، بازدیدهای منحصر به فرد، میانگین زمان صرف شده در صفحه و نرخ پرش را برای وب سایت شما نشان می دهد.
  • تجزیه و تحلیل ترافیک بر اساس کشور: می توانید ترافیک وب سایت خود را بر اساس کشوری که بازدیدکنندگان از آن می آیند، بررسی کنید.
  • مقایسه ترافیک با وب سایت های برتر: می توانید ترافیک وب سایت خود را با وب سایت های برتر در صنعت خود مقایسه کنید.
  • آمار مربوط به تبلیغات: می توانید ترافیک ارجاعی از تبلیغات را مشاهده کنید.
  • افزونه Chrome: افزونه Chrome SimilarWeb به شما امکان می دهد آمار ترافیک را به طور مستقیم در مرورگر خود مشاهده کنید.

نسخه پولی

تمام امکانات نسخه رایگان را به همراه موارد زیر ارائه می دهد:

  • تجزیه و تحلیل ترافیک عمیق تر: جزئیات بیشتر در مورد منابع ترافیک، رفتار کاربر و عملکرد کلمات کلیدی را به شما نشان می دهد.
  • مقایسه با حداکثر 100 رقیب: می توانید عملکرد وب سایت خود را با حداکثر 100 رقیب در صنعت خود مقایسه کنید.
  • داده های تاریخی: به داده های ترافیک وب سایت خود تا 2 سال گذشته دسترسی خواهید داشت.
  • گزارش های سفارشی: می توانید گزارش های سفارشی را با توجه به نیازهای خود ایجاد کنید.
  • API SimilarWeb: می توانید از API برای ادغام داده های SimilarWeb با ابزارهای دیگر خود استفاده کنید.
  • پشتیبانی اولویت دار: به پشتیبانی 24/7 با اولویت بالا دسترسی خواهید داشت.

نسخه مناسب شما کدام است؟

نسخه مناسب شما به نیازها و بودجه شما بستگی دارد. اگر به دنبال درک کلی از ترافیک وب سایت خود هستید، نسخه رایگان SimilarWeb برای شروع کار کافی است. با این حال، اگر به تجزیه و تحلیل عمیق تر و امکانات اضافی نیاز دارید، نسخه پولی ارزش سرمایه گذاری را دارد. در اینجا چند نکته برای انتخاب نسخه مناسب شما آورده شده است:

  • اندازه وب سایت شما: اگر وب سایت کوچکی دارید، نسخه رایگان ممکن است برای شما کافی باشد. با این حال، اگر وب سایت بزرگی دارید، به داده های دقیق تر و امکانات بیشتر نسخه پولی نیاز دارید.
  • نیازهای تحلیلی شما: اگر به تجزیه و تحلیل عمیق ترافیک وب سایت خود نیاز دارید، به نسخه پولی نیاز دارید. با این حال، اگر فقط به اطلاعات اولیه نیاز دارید، نسخه رایگان کافی است.
  • بودجه شما: نسخه پولی سیمیلار وب هزینه اشتراک دارد. بنابراین، قبل از خرید باید بودجه خود را در نظر بگیرید.

آزمایشی رایگان سیمیلار وب

SimilarWeb یک آزمایشی رایگان 7 روزه از نسخه پولی خود ارائه می دهد. این فرصتی عالی برای امتحان کردن تمام ویژگی های نسخه پولی و تصمیم گیری در مورد اینکه آیا برای شما مناسب است یا خیر، است. امیدواریم این اطلاعات به شما در انتخاب نسخه مناسب سیمیلار وب برای نیازهای خود کمک کند.

سخن پایانی

با توجه به کل اطلاعات و آماری که سایت Similar Web در اختیار شما قرار می دهد، با توجه به حوزه کاری، جایگاه رقبا و حتی علاقه و خلاقیت خود می توانید اقدام به تعیین استراتژی تولید محتوا و سئو کنید. برای مثال اگر رقیب یا رقبای شما در یک کانال فعالیت ندارد یا فعالیت کمی دارد، می توانید تمرکز خود را روی فعالیت در این کانال کنید. آنالیز سئوی سایت، تولید محتوا و برگزاری کمپین تبلیغاتی که توسط تیم کلیک اول اجرا می شود، با استفاده از برترین ابزار تحلیل سئو و با کیفیت مطلوب انجام می شود.

این ابزار همچنین می تواند به تحلیل گران وب کمک کند تا فرصت های جدیدی را برای جذب ترافیک و افزایش دیده شدن کشف کنند. سیمیلار وب عملکرد وب سایت را بر اساس معیارهای مختلف، از جمله ترافیک وب، سهم بازار، تعامل کاربران و منابع ارجاع، مورد بررسی قرار می دهد و از الگوریتم های اختصاصی برای رتبه بندی وب سایت ها بر اساس ترکیبی از معیارها استفاده می کند.

تیم تحریریه کلیک اول - پروفایل نویسنده

تیم تحریریه کلیک اول

نویسنده در بلاگ کلیک اول

این مقاله به قلم و نویسندگی تیم تحریریه کلیک اول تهیه شده است. هدف ما در کلیک اول، ارائه بستری مناسب برای وب مستران عزیز است که بتوانند مجموعه ای از خدمات مربوط به دیجیتال مارکتینگ، افزایش ترافیک سایت و همچنین شبکه های اجتماعی را به سادگی دریافت کنند.

0 دیدگاه ثبت شده است.

در بحث و گفتگوی مربوط به این مطلب شرکت کنید!

آکادمی کلیک اول

دریچه ای به سوی آموزش های رایگان در فضای دیجیتال مارکتینگ

آموزش پایه ای کار با ابزار گوگل سرچ کنسول

دوره آموزشی گوگل سرچ کنسول (Google Search Console)

سئو و بهینه سازی

گوگل سرچ کنسول یا Google Search Console یکی از مهم ترین ابزارهای سئوی حرفه ای سایت است. شما با کمک این ابزار می توانید با گوگل ارتباط برقرار کرده و به درستی یا نادرستی عملکرد خود در مسیر بهینه سازی سایت پی ببرید.

02:21:00
آموزش پایه ای کار با گوگل آنالیتیکس

دوره آموزشی گوگل آنالیتیکس 4 (Google Analytics 4)

سئو و بهینه سازی

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) یکی از ابزارهای پرکاربرد گوگل بوده و وظیفه آن بررسی آمار سایت ها و تحلیل آن هاست.

02:43:00
آموزش کار با افزونه پرکاربرد یواست

آموزش کار با افزونه پرکاربرد یواست (Yoast)

دیجیتال مارکتینگ

یواست سئو (Yoast SEO) یک افزونه وردپرس است که به عملکرد بهتر سایت در موتورهای جستجو مانند گوگل کمک می کند. همچنین ابزارهایی را در اختیار شما قرار می دهد تا محتوای خود را به بهترین استانداردهای سئو و خوانایی برسانید.

00:22:06